Gratis Dating

Er du i tvivl om du skal vælge en gratis dating side eller om du skal vælge en betalingside? Vi har her prøvet at belyse det, og håber, at det kan hjælpe dig i den rigtige retning.

Lad os først definere hvad gratis betyder. Når noget bliver beskrevet som gratis bør det altid være 100% gratis uden at du skal betale noget som helst, men desværre bliver ordet gratis ofte misbrugt, som en lokkedue for at lokke kunder i butikken. Du har sikkert allerede prøvet at tilmelde dig en side som reklamerer med “Gratis Dating” og bagefter finder du ud af at du ikke kan læse beskeder fra andre medlemmer, kun hvis du lige betaler et abonnement. “Gratis” bliver tit brugt i sammenhæng med “gratis oprettelse” eller “Opret gratis profil” og det betyder ikke at siden er gratis, kun selve registreringen.  I vores definition af en gratis dating side, skal medlemskabet være gratis og man skal kunne sende og modtage beskeder helt gratis.

Lidt Dating historie

I Danmark er der en del gratis dating sider, der var flere førhen men mange er lukket og nogle er nu delvis gratis eller er blevet betaling sider, da det er blevet dyrere at drive en dating side i kraft med der forventes mere af en dating side idag end for nogle år tilbage og så er konkurrencen på markedet blevet langt større, der er kamp om medlemmerne og det kræver et større marketing budget at tiltrække og overbevise potentielle kunder og oven i det er der ubredelsen af de sociale medier som tager sin andel, da det er blevet meget mere udbredt at date i sit sociale netværk, det er især dating grupperne på Facebook og de mange nye dating apps der skyder frem. En ny trend der er opstået indenfor de seneste år er White Label Dating sider, som gør det muligt for enhver at starte en dating side og tjene penge på det.

Gratis vs betaling

Sammenligner man gratis dating sider med betalingsider, så er der tit meget stor forskel på kvaliteten af siderne, gratis dating sider har ofte mangel på ressourcer og har derfor svært ved at følge med udviklingen indenfor dating og hvad der forventes af en dating side i 2015. Gratis dating sider har tit et forældet system og kan ikke tilbyde de samme funktioner som en kommerciel dating side kan. Nogle gratis sider er også privat ejede eller enkeltmandsfirmaer med meget lidt ressourcer.

Så man må gøre op med sig selv hvad man selv forventer af en dating side, hvor meget man er villig til at bruge og så er der er stadig ingen garanti for at du finder en kæreste på en betalingside.  Har du ikke økonomien til at betale for et abonnement, så er der stadig nogle rigtig gode sider tilbage og også nogle gode alternativer til dating. Nogle gange kan det være svært at gennemskue om en dating side reelt er helt gratis, det er sjældent tydeligt på forsiden, så inden du opretter dig er det en god ide at læse bruger brugerbetingelserne igennem.

Liste over gratis dating sider

Vi har her lavet en liste over nogle af de gratis dating sider der er. Vi har også en sektion hvor vi har samlet alle gratis sider i Danmark, du finder sektionen her  Alternativer til gratis dating sider finde du i bunden af listen.

Mange gratis sider er også niche sider som har specialiseret sig indenfor et bestem område.

MitDating.dk

Soulmate.dk

Er 100% gratis og siden tilbyder mange funktioner.
Læs vores anmeldelse af Soulmate.dk her.
Soulmate.dk godkender deres profiler manuelt. Siden er finansieret af reklamer.

Hjertebanken.dk

Datingher.dk

100% Gratis dating, siden er moderne og tilbyder mange funktioner.

Webdate.dk

100% gratis, siden bærer tydeligt præg af at være en ældre side og det virker som den ikke er blevet opdateret siden 1999.
Siden  har eksisteret siden 1999.
Manuel godkendelse af profiler.

Free-Dating.dk

100% Gratis dating

Skriv et svar