Soulmate.dk – Spirituel Dating Side

soulmateSoulmate.dk er Danmarks spirituelle mødested. Det er gratis at være medlem af Soulmate og du kan frit bruge alle funktioner.Når du opretter en profil på.

På Souldmate.dk kan du vælge hvilke interesse områder du har indenfor det spirituelle, du kan vælge imellem følgende områder:

Alternativ medicin, Astrologi, Aura, Clairvoyance, Drømmetydning, Feng Shui,Grafologi, Healing, Hypnose, Håndlæsning, Kanalisering, Kontakt med ånder, Krystaller, Meditation, Mindfullness, Numerologi, Selvudvikling, ShamanismeTankefelt Terapi, Tantra, Tarotkort og Yoga.

Er du ikke spirituel kan du også vælge “Jeg er ikke spiritual”  og du kan vælge hvem der kan se din profil og hvilken interesse de skal have for at kunne se din profil.  Du kan vælge seksuel orientering og hvilket område i Danmark du kommer fra, du kan også vælge udlandet.

Når din profil er blevet oprettet og du har bekræftet det med din mail, så modtager du beskeden “Din profil er nu færdig og venter på at den bliver godkendt af vores administrator”

Soulmate har eksisteret siden 1999.
Besøg Soulmate her
Er du kristen kan vi anbefale den danske dating side for kristne -> SoulDating.dk

 

2 thoughts on “Soulmate.dk – Spirituel Dating Side

  1. Rigtig god side som nu er blevet gratis som er vildt godt. Søde mennesker og man får god respons. Dog er de fleste medlemmer over 30.

  2. Jeg er normalt ikke til dating på nettet, men jeg så et link i en Facebook gruppe og blev nysgerrig.
    Som navnet antyder er siden for spirituelle og jeg tænkte hvad er det nu for noget, men jeg er blevet positivt overrasket, alle er velkommen på siden og der er en dejlig stemning på stedet og det er virkelig let at komme i kontakt med folk.
    Så Soulmate.dk har bestemt været en ny og positiv oplevelse for mig.
    Så søger du en side som er gratis og det er lige meget om du er sprirtuel. Så kan jeg varmt anbefale Soulmate.dk

Comments are closed.