DatingListen.com

Menu

Soulmate.dk Soulmate.dk – Spirituel Dating Side

soulmateSoulmate.dk er Danmarks spirituelle mødested. Det er gratis at være medlem af Soulmate og du kan frit bruge alle funktioner.Når du opretter en profil på.

På Souldmate.dk kan du vælge hvilke interesse områder du har indenfor det spirituelle, du kan vælge imellem følgende områder:

Alternativ medicin, Astrologi, Aura, Clairvoyance, Drømmetydning, Feng Shui,Grafologi, Healing, Hypnose, Håndlæsning, Kanalisering, Kontakt med ånder, Krystaller, Meditation, Mindfullness, Numerologi, Selvudvikling, ShamanismeTankefelt Terapi, Tantra, Tarotkort og Yoga.

Er du ikke spirituel kan du også vælge “Jeg er ikke spiritual”  og du kan vælge hvem der kan se din profil og hvilken interesse de skal have for at kunne se din profil.  Du kan vælge seksuel orientering og hvilket område i Danmark du kommer fra, du kan også vælge udlandet.

Når din profil er blevet oprettet og du har bekræftet det med din mail, så modtager du beskeden “Din profil er nu færdig og venter på at den bliver godkendt af vores administrator”

Soulmate har eksisteret siden 1999.
Besøg Soulmate her
Er du kristen kan vi anbefale den danske dating side for kristne -> SoulDating.dk

 

Categories:   Gratis Dating, Niche Dating, Spirituel Dating

Comments

Sorry, comments are closed for this item.